053-4500732, 06-41913126 info@aircoherstelservice.nl

Airco compressor, wat is dat?

Voor de meeste mensen is het woord airco compressor maar onbekend. Het is een pomp die door de auto aangedreven wordt. Gas wordt samengeperst totdat er sprake is van een gasdruk van 12 tot 14 bar. Deze druk is nodig om u een koele auto te geven. Het is van belang dat de aircopomp goed werkt en ook goed blijft werken. Het vervangen ervan, kan redelijk duur zijn. Dit is de reden dat onderhoud ontzettend belangrijk is. Beter wat vaker onderhoud dan dat het kapot gaat omdat u het nooit heeft onderhouden.

Airco compressor onderhouden

Uiteraard kunt u de airco compressor niet helemaal zelf onderhouden, tenzij u er ontzettend veel verstand van heeft. Heeft u dat niet, dan kunt u er beter een professional bijhalen. Deze professionals zijn te vinden bij aircoherstelservice. Zij helpen u graag verder om onderhoud te plegen. Er is slechts één ding dat u zelf kunt doen, en dat is de airco vijf minuten voor u op uw bestemming bent uitzetten. Dit zal beter zijn voor de airco auto.

Airco compressor laten repareren

Soms kunt u er niet onderuit en is het nodig om het een en ander te laten repareren. De airco compressor kan natuurlijk kapot gaan. In dat geval is het wederom van belang om dit te laten doen door professionals zoals bij aircoherstelservice. Wat erg prettig is, is dat er geen onverwachte hoge kosten zijn. U kunt namelijk een offerte aanvragen en dan bepalen of het het waard is om het te laten repareren. De airco auto reparatie is bij aircoherstelservice in ieder geval goedkoper dan bij concurrenten.