053-4500732, 06-41913126 info@aircoherstelservice.nl

Airco Herstel Service | Bijvullen en afpersen

Bijvullen en afpersen

De airconditioning is een gesloten systeem welke jaarlijks toch zo’n 10% van zijn vulling verliest. Als er te weinig vulling (koudemiddel) aanwezig is zal de airco niet meer goed functioneren en niet meer of minder koud worden. Het aircosysteem laten bijvullen is dan de oplossing.

Het is gebruikelijk om de aircopomp elke 4 jaar een servicebeurt te geven. Al na 4 jaar zonder bijvullen zal de aircopomp op zomerse dagen non-stop draaien zonder dat er enige koeling optreedt, terwijl een vers gevulde pomp al binnen 10 seconden merkbaar koelt. Dit verschilt echter per merk auto en aircopompsysteem. Het advies is daarom om de airco elk jaar een inspectiebeurt te geven, en elke 2 à 3 jaar een servicebeurt te geven waarbij in ieder geval gas wordt bijgevuld voor optimale koeling.

Bij de jaarlijkse inspectie van het aircosysteem of de reguliere jaarlijkse auto-onderhoudsbeurt is het ook raadzaam de filters te reinigen of te vervangen. Dit helpt prikkelende ogen en nare luchtjes door pollen, schimmels en bacteriën te voorkomen.

 

Klik hier voor de volledige lijst van onze services en prijzen

 

Terug naar Services

 

Direct een offerte aanvragen

Stuur een e-mail of bel ons.

 

Contact

Telefoon: 0534500732, 0641913126
E-mail: info@aircoherstelservice.nl

Adres

Staalsteden 6
7547 TA Enschede

 

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden