053-4500732, 06-41913126 info@aircoherstelservice.nl

Compressor Audi

Wanneer u een lange tijd in een auto rijdt, kan het voorkomen dat er vele bacteriën en soms zelfs schimmels gevestigd zijn in de compressor. Een voorbeeld is de compressor Audi, die net als alle andere merken auto’s, regelmatig onderhoud moet krijgen. Als u dit niet doet, kan het zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. De auto airco kan veel bacteriën bevatten die ons ziek kunnen maken. Zolang deze onderhouden wordt, zal dat niet gebeuren en bent u dus niet alleen goed bezig voor uw auto, maar ook voor uw gezondheid.

Compressor Audi onderhoud bij aircoherstelservice

De compressor Audi moet dus goed worden onderhouden, en dat is mogelijk bij aircoherstelservice. Veel mensen vragen zich af of het wel de moeite waard is om hun airco te laten herstellen of te onderhouden, vanwege de mogelijke hoge kosten. Deze zult u echter niet krijgen bij aircoherstelservice. Als de airco auto kapot is, hoeft u voortaan geen bakken met geld meer te betalen. Onze prijzen zijn lager dan bij de concurrent en zo is het voortaan voor vrijwel iedereen mogelijk om de auto te laten controleren.

Compressor Audi aanvullen

Waarschijnlijk heeft u nog nooit gehoord van de compressor Audi aanvullen, terwijl dat echt nodig is. Jaarlijks gaat er ongeveer 10% van de vulling verloren, waardoor de airco weinig tot geen koude lucht meer zal geven, en dan heeft u er natuurlijk niets meer aan. Er is nog geen auto airco reparatie nodig, zolang u netjes met de airco omgaat. Zorg ervoor dat u ongeveer elke twee jaar de airco laat bijvullen en laat controleren. Zo heeft u minder kans dat alles kapot gaat.